Otěhotnění při braní ha

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, s přítelem máme pravidelný pohlavní styk, docela často, beru HA Lindenette 20 , míváme nechráňěný styk, přítel se do mě nikdy neudělal, vždy včas vytáhne ven. Včera večer jsem zvracela, nevolnost přišla zničeho nic... je možné abych byla těhotná ? HA beru pravidelně, snažím se brát kolem 22 hodiny.. nebo alespoň plus mínus 4 hdiny.. ale to se stává málokdy. Mohu teda být těhotná ? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže zvracení nebylo v krátkém časovém úseku od užití tablety, nijak by nemělo dojít ke snížení účinku hormonální antikoncepce a otěhotnění je tedy nepravděpodobné.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: