Otoky kotníku a bérců

Dobrý den již delší dobu mi otékají kotníky a bérec více na pravé noze, jsem 2x po tromboze beru Medrol, UZ žil vpořádku chtšěla bych se zeptat zda je vhodná lymfodrenáž poslední tromboza v červnu 2015. Od října bez warfarinu děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pokud nejsou známky žilního zánětu je možno absolvovat manuální lymfodrenáž,otoky kotníků a bérců mohou ale souviset s funkcí ledvin a srdce,pokud jste tak neučinila poraďte se se svým praktickým lékařem

prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc
prim. MUDr. Jaroslav Pišvejc

Specializace: Rehabilitace a fyzikální medicína
Pracoviště: Lázeňský hotel MONTI SPA, Františkovy Lázně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záděry řešte co nejrychleji!
Články: Záděry řešte co nejrychleji!
Záděra představuje sice...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Se stoupající oblibou tetování se zvyšuje i výskyt autoimunitních onemocnění
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vrozený vysoký cholesterol – porazme ho společně!
Články: Vrozený vysoký cholesterol – porazme ho společně!
Pacientské organizace hrají...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: