Otoky kotníků,vysoký tlak

dobrý večer,v roce 2008 jsem prodělala slabou cmp,tlak jsem měla dobrý.po čase jsem se začala léčit na vysoký tlak,nejprve jsem užívala lozap H,tlak se neurovnával,dnes mám micardis plus,užívám ho teprve týden,tlak mám kolísavý,také mi občas otékají kotníky,byla jsem na ECHU,sonu ledvin,na játra užívám flavobion již řadu let.prosím o radu,upraví se mi po těchto prášcích tlak?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zaručit, že Vám po nějakých lécích klesne krevní tlak, bohužel nelze nikdy zaručit. Závisí, jak na ně zareaguje Vaše tělo. Pokud by ale bylo vše jak má být, neměl by to být problém. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x