Otoky vnitrnich rodidel

Dobry den. Pred 2 mesici jsem prodelala kvasinkovou infekci, ktera byla lecena globulemi macmiror, ktere mi drive bez jakykolik komplikaci zabraly a za par dnu bylo vse v poradku. V tomto pripade lecba byla provedena az po 2-3 tydnech potizis jako svedeni, paleni, vytoky. Po pouziti Macmiror svedeni, vytoky a paleni ustoupily, ale pri vnitrnim vysetreni citim otoky vnitrnich rodidel, ktere mi stale pretrvavaji s obcasnou zvysenou bazalni teplotou a mirnym svedenim. Neni zadny vytok, ale je to velmi neprijemne nebot mam bolesti i pri pohlavnim styku. Rada bych vedela co s tim mohu delat, nebot lekar mi rekl, ze zadne otoky nespozoroval a ze se mu zda vse vporadku. Dekuji

Odpověď odborníka:

Při kvasinkové infekci je potřeba léčba obou partnerů, nyní by bylo nejvhodnější zhotovit mikrobní obraz poševní,kultivaci z pochvy včetně citlivosti a dále postupovat podle výsledků. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x