Otrava bradavičníkem

Dobrý den,dceři(5let)jsem natírala 3dni 2krát denně bradavice na prstu a patách čerstvým bradavičníkem.Mohla jsem způsobit otravu?Začala si stěžovat na bolest břicha a škrábání v krku.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to možné, nicméně málo pravděpodobné. Přesto bych doporučoval kontrolu u lékaře. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: