Otovent

Dobrý den, Se synem jsme byli na kontrole na ORL v Motole a byl mu doporučen Otoven na vyrovnávání tlaku ve středouší. Syn má momentálně zavedeny gromety oboustranně. Do budoucna se má naučit pracovat s Otoventem, ale doma jsem se dočetla , že se nemá používat při pocitu ucpaného nosu, jenže syn má poruchu řasinek s hypersekrecí a je neustále velmi zahleněný. Je tedy pro něj vůbec Otovent vhodný ? Momentálně toto nemůžu řešit s "obvodní" ORL lékařkou , tak zkouším touto cestou. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Otovent by neměl být používán při nachlazení a pocitu plného nosu. Proto bych ho spíše nedoporučoval. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: