Pád miminka z postele

Dobrý den,v noci mi při převlékání pyžámka spadl z postele můj osmiměsíční syn,chvilku plakal,ale pak se uklidnil a celý den byl jako vždy,žádné změny jsem na něm nepozorovala.Je nutná návštěva lékaře?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud je dítě pohybově aktivní jako obvykle, nezvrací, není spavé, plačtivé, má chuť k jídlu, pravděpodobně je vše vpořádku. Ještě zkuste pohmatem či poklepem, zda není poraněna lebka či dlouhé kosti končetin. Pokud by něco z toho, co jsem uvedla, nebylo zcela vpořádku, kontaktujte pediatra.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x