Pád dítěte...

Dobrý den,chtela jsem se zeptat..mam syna kteremu je 5 mesicu a a spadl z vysky asi 40cm na zem,ale nevim zda dopadl na hlavicku nebo nejak jinak.pad jsem nevidela....plakal asi dve minutky a pak byl vesely nezvracel..proste se choval uplne normalne jako vzdycky..tak jsem se chtela informovat zda by ten pad mohl zapricicnit nejake pozdejsi problemy...zda by jsme meli vyhledet lekare?.....moc dekuji za odpovet...nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud neměl žádné obtíže typu zvracení, bezvědomí, výrazná změna chování (spavost, neklid nebo naopak přehnaný klid apod.) a pokud se nechová bolestivě, nejsou pozdější problémy pravděpodobné (navíc výška 40 cm není nijak závratná). Nicméně při jakýchkoli pochybnostech neuděláte chybu, když syna necháte prohlédnout Vaším dětským lékařem.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: