Paměť

Dobrý den, před několika lety jsem prodělala výškrab dělohy z důvodu silného menstruačního krvácení. Krvácení bylo opravdu silné a trvalo několik dní. Když se mi v nemocnici pokoušeli nabrat krev, žádná netekla, prý proto, že už jsem jí měla málo. Dlouho jsem musela čekat, neměl mou krevní skupinu a pak další čekání než mi dokapaly dvě kapačky krve. Strašně mi celou dobu bolela hlava. Lékař mi oznámil, že jsem si mohla, díky tomu dlouhotrvajícímu a silnému krvácení poškodit nějaký orgán. Mám od té doby problémy s pamětí, také se od té doby nevydržím delší dobu soustředit. Chtěla jsem se zeptat, jestli to může mít nějakou souvislost s tím krvácením. Velmi mne to trápí. Mnohokrát děkuji za odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nezdá se mi souvislost s úbytkem červených krvinek a poruchou paměti po tak dlouhé době. Pokud teď máte krevní obraz vpořádku, neměly by potíže přetrvávat. Zdravím

MUDr. Dana Halbichová
MUDr. Dana Halbichová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie Chaberský dvůr, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x