Patní výrustek

Dobrý den. Minulý rok jsem po vyšetření podstoupila radiační ozáření své paty, neboť mi byl diagnostikován patní výrustek ze spodní části paty. Toto ozáření mi však nepomohlo a bolest neustupuje. Nechci již znovu podstoupit radiaci a proto by mne zajímalo, jakým jiným způsobem lze toto léčit, či zda lze výrustky odoperovat, pokud jsou ze spodní části paty. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Romano! V léčbe výrustků patní kosti existuje řada možností. Ne všechny jsou vhodné pro každého, odkazuji Vás do péče ortopeda, který s Vámi další možnosti léčby probere.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Články: Potratová pilulka: bez lékaře se neobejdete!
Tablety, pomocí nichž lze...
Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Články: Metličkové žilky mohou potrápit i děti
Objevily se vašemu dítěti...
Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Články: Kojení jako ochrana před početím? Nespolehlivé!
Přestože řada žen plánuje...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x