Patní ostruhy

Mám patní ostruhy,určeno lékařem bez rentgenu.10 ultrazvuku a injekce do obou pat.Nepomohlo to ani trochu.Co dál?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Jano, radila bych Vám navštívit odborníky na ortopedii. Měli by obě paty z rentgenovat a poté Vám sdělit jaké jsou možnosti, konservativně se dá postpovat vyvložkování a vyklínováním obuvi,radikálním řešením je pak odstranění patních ostruh chirurgicky. o výhodách a nevýhodách obou metod a o jejich vhodnosti by s Vámi měl konkrétně pohovořit právě ortoped

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Měděná podpatěnka | Od: Hanka | 25.1.2015 00:20
Zkuste měděnou podpatěnku, lze objednat zde:
ostruhynapate.cz/3-ostruhy-na-pate ...
vyzkoušejte, mě zafungovala. Držte se.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Články: Nevolnost a zvracení – v čem tkví nebezpečí?
Máte žaludek naruby po...
Hormony působí na každou ženu jinak
Články: Hormony působí na každou ženu jinak
Stimulace vaječníků pomáhá...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Nová slibná léčba rakoviny prostaty se blíží
Články: Nová slibná léčba rakoviny prostaty se blíží
Zhoubný nádor prostaty je...
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: