Píšu opět ohladem známenka

Dobry den, promiňte mi ale já jsem tu už dnes psal ohledně toho znaménka, které mi připadalo jako bradavice takže jsem nevěděl určit o co jde či o znaménko či bradavici, posílám opět foto abyste věděli o co jde. Má to tvar jako mozek nebo jako květ a je na stioce. To znamenko bylo ráno ještě tak jak vidíte na fotce ale když jsem zkoumal o co jde tak jsem do něj trošku pošupal a už i předtím dny jsem si všiml že je nějaké podrážděné možno od trička protože ho mam na krku a večer dívám a ono se výrazně zmenšilo na maličkú kulku a zčernalo ... co se snim stalo? ke kožní jdu druhého července mam utíkat hned zítra? Dost se bojím.

Odpověď odborníka:

Nic se nedějě, i kdyby fibrom odpadl sám, není to nebezpečné a někdy se to stává.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: