Plastika po mastektomii

Dobry den. Tuto neděli ma moje mamka nastoupit do nemocnice a podstoupit mastektomii, kvuli kalcifikaci na pomerne velke casti prsu. Mamce je 63 let. Pani doktorka z plasticke chirurgie uvazuje o modelaci prsu z jeji kuze (poprsi ma velke), rada bych se zeptala, co bude v jejim veku lepsi, zda implantat ci modelace z vlastniho materialu. Mamka si potrpi na esteticnost, takze bych rada vedela jak prs po modelaci vlasti kuzi vypada. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobry den,opravdu tezko soudit bez znalosti lokalniho nalezu.,pokud jste v peci plastika,tak mu duverujte...,verim,ze vse dopadne dobre... S pozdravem Lukas Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: