Plastika předního křížového vazu

Dobrý den zajímalo by mě po jaké době se doporučuje plastika předního křížového vazu v koleni od úrazu..co jsem četl tak 2-3 mesice..jak by to mělo být správně?

Odpověď odborníka:

V některých případech, cca 50% se po přerušení vazu plastika vůbec dnes již neaplikuje. Pokud je koleno stabilní. Jinak po čerstvém úraze vámi udávaná doba je na místě. Vše záleží na vyšetření a stavu kolena. Poví váš ortoped

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Plastika krizoveho vazu | Od: Lukáš Červeňák | 7.2.2014 10:13
Dobry den, chtel jsem se zeptat , v roce 2012 jsem
podstoupil artroskopii kolene a pred 1,5 mesicem
jsem mi opet zvrklo koleno , pan dokotor navrhuje
plastiku vazu, jenze mam problem v praci nemuzu
si dovolit takhle dlouho marodit , jak dlouho je
mozne odkladat operaci a jake to muze mit
nasledky, koleno se mi lepsi uz dokazu chodit
celkem bez kulhani i chuzi ze schodu , jsem po
urazu cca 3 tydny . Dekuji lukas cervenak
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: