Pleuropneumonie

Vážená paní doktorko, chci Vám velmi poděkovat za Vaši vyčerpávající odpověď. Velmi si vážím Vaší okamžité reakce na moje zdravotní problémy. Vzhledem k tomu, že jsem v minulých měsících ještě byla na operaci bypassu na srdci, tak se přidaly další problémy. O to více si vážím Vašeho zájmu a rady, které jste mně poskytla. Člověk v takových situacích hledá a očekává pomoc, kde může. Ještě doplňuji Váš dotaz. Ospamox 1000 3x1 co 8 hodin. Dále RTG SP 3.1.13 vlevo semiparaze levé kupo bráncie idem, st.p.sternotomii RTG kontrastní drátěný materál, truncus intermedius je hraniční 17 mm, srdce je mezv. aortosklerosa v oblouku, kacifikace v hilec. zhrubnělá kresba. Podkličky čisté basálně je diskrétní snížení plicní transoparence - pleurální nálety, porihilozní hibrozní léze vlevo atd. Již popisuji, který jsem Vám zasílala. Závěr lékařské zprávy za 14 dnů RTG SP, CRP, spiro BDT, rhino vyš. event. i kontrolní CT při nezlepšení hospitalizace. Děkuji za Vaši odpověď a přeji pěkné a pohodové dny.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, paní Věro, já Vám děkuji za zpětnou vazbu, není tak častá. Chápu, že hledáte informace a rady, chcete si být jistější, že Vaše léčba je dostačující. Myslím, že se nemáte čeho obávat, jste pod dobrou lékařskou kontrolou. Nález na plicích není rozsáhlý, věřím, že léčba bude účinná. Držím Vám palce, hodně štěstí. Ozvěte se pak, jak se Vám daří, budu ráda. S pozdravem.

MUDr. Anna Svatová Bodnárová
MUDr. Anna Svatová Bodnárová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Léčebna tuberkulózy a respiračních nemocí Janov

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: