Plíce

Dobrý den, mám dotaz : manžel má 4 roky rozedmu plic a při kontrole u lékařky dopadlo spiro dobře,lékařka mu ubrala 1 lék, ale stěžoval si na noční pocení. Lékařka mu nechala udělat rentgen plic /minulý byl před rokem/na novém snímku je neurčitelný stín, jde na CT, mám velké obavy, je možné že je ještě jiné vysvětlení stínu ? Je možné aby se za rok udělal viditelný nádor?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, některé nádory opravdu mohou růst poměrně rychle. Nemusíte mít ale strach, pokud jsou totiž zachyceny brzy, je šance na kompletní uzdravení velmi vysoká. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: