Plod

Dobrý den včera jsem byla na akutním ošetření na gynekologii s tím že jsem měla pozitivní těhotenský test a začala jsem krvácet doprovázené bolestmi v podbříšku. Doktorka podle posledního menzesu určila těhotenství 7+5 ale podle ultrazvuku zistila že plod ma nepravidelnou konturu a definovala ho jako zkolabované plodové vejce a další osud těhotenství nejistý. Dostala jsem Utrogestan 2x2 kapsle a Ascorutin 3x2 kapsle. Bojím se aby jsem nepotratila a zda by se plod přeci jen udržel tak zda nebude miminko postižené at uz fyzicky tak mentálně díky tomu, že má nepravidelný tvar. Děkuji za odpověď Lucie

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud byla videt akce,je plod zivy, v pripade,ze by se mel potratit, soucana medicina tomu nezabrani.pkud je nepravidelny tvar,muze to znamenat cokoli.pokud vas lekarka neposlala na hned na vycisteni delohy, pravdepodobnost udrezeni tehotenstvi pravdepodobne je.jen pocitejte s tim,ze se muze i nemusi udrzet...drzim palce at je vse OK

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: