Plotýnky

Dobrý den. Je mi 28 let,mám 1 a půl roku po operaci plotýnek. V zimě jsem 2x uklouzl na náledí a od té doby se mi potíže vrátily zpět.(bolesti v bederní oblasti, a vystřeluje mi do prstů pravé nohy, ve dne i v noci). Je možné že jsou to opět plotýnky? Pokud by byla nutná další operace, je tady nějaké nebezpečí? (je to právě 1 a půl roku). Děkuji. Pavel R.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo dojít znovu k poškození už operované části páteře. Doporučoval bych proto znovu kontrolu jak na ortopedii, tak i na neurologii. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: