Po operaci kondylomat

Dobrý den, ve čtvrtek 8.11. jsem byla na operaci s kondylomaty na zevních rodidlech. První den mě to bolelo, ale teď mě to skoro vůbec nebolí někdy to jen zaštípe i mýt se mohu normálně. Chci se proto zeptat kdy mohu mít pohl. styk ? Teď v sobotu 10.11. když jsem byla na večer na wc a utírala jsem se sem zjistila, že mam výtok takový barevný do hněda někdy do růžova vypadalo to jako kdybych špinila na konci menstruace, přitom menstruaci jsem měla před týdnem před operací a teď zas beru antikoncepci jako vždycky..Bojím se, že něco není v pořádku po té operaci..třeba s čípkem nebo nevím. Gynekoložka mi tak před měsícem a půl řekla, že mam poníčené pH v pochvě.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, cca 4 týdny po výkonu byste měla být bez styku a jen se sprchovat. Výtok může být špinění při cyklu, přesvědčte se, zda se jizvičky po výkonu dobře hojí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x