Po zamlklém těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na menstruaci po zamlklém těhotenství, v září 2012 jsem měla zamlklé těhotenství, ukončené v 8 týdnu. 2x jsem podstoupila kyretáž. Nyní je to od posledního zákroku 9 týdnů a stále nemám menstruaci. Při poslední návštěvě gynekologa byl nález v pochvě cca 4 mm myom. Je možné, že se tělo zotaví a dá mi to najevo tím, že se menstruace spustí? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Myom neví v pochvě, ale v děloze, pokud se menses během 14 dní nedostaví, bude nutné gynekologické vyšetření spojené s ultrazvukem k prohlédnutí stavu sliznice děložní Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: