Početí

dobrý den teť s manželem sme skusili zapracovat na miminku bilo to 18.2 a chci se zeptat viteče vždy něco když se to tam nechá nebo nesmí vytéct nic a jak poznám že se zadařilo od včera mě začal bolet podbřišek je to nějaký příznak k zámce těhotensví ne bo mohl bi být díky m

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnět je možné i když část spermatu vyteče po styku ven z pochvy. Případné těhotenství poznáte nejlépe podle vynechání pravidelné menstruace. Můžete si samozřejmě zakoupit také těhotenský test. Bolesti podbřišku nyní nejspíše těhotenství nesignalizují. Pokud nestoupí či se budou zhoršovat, zajděte k lékaři.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
Články: Když tuhne krev v žilách aneb Jak vzniká trombóza
O spojitosti mezi hlubokou...
Meningitida
Články: Meningitida
Meningitida je zánět...
Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Články: Pět věcí signalizujících infekci v ráně
Tuto otázku si klade mnoho...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x