Podezření na cukrovku?

Dobrý den. Je mi 20 let a asi 3 týdny jsem velmi slabá,dělá mi problém spát. V poslední době chodím i často močit,protože mívám často žízeň. Všimla jsem si,že má moč má nasladly zápach. Myslíte,že to může být začínající cukrovka? Protože do toho mívám občas i závratě,v noci hlavně bolest nohou a často sucho v puse.. A dalším problémem je,ze jím a nepribiram. Moje váha je 52 kg a merim kolem 179cm.. chtěla bych pribrat, ale vůbec mi to nejde.. :-

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Aneto, Vaše podezření může být správné, i nemusí. Doporučím Vám vyšetření krve a moči u Vašeho praktického lékaře, jistě se tak dozvíte 100% odpověd, zda se jedná o cukrovku. Do jídelníčku zkuste zařadit výživné potraviny, typu smetanových jogurtů, ovoce, masa, ryb, jezte pravidelně 5 krát denně a zkuste i sportovat, myslím že pak budete s váhou spokojenější. S pozdravem, Kristýna Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Kašel je zcela přirozený reflex těla
Články: Kašel je zcela přirozený reflex těla
Kašel je přirozený reflex...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x