Podezření na herpes v ústech

Dobrý den, jazykem jsem si na horním patře nahmatala drobnou jizvičku, která při doteku bolí a pobolívá i okolí - mohlo by jít o herpes v počátečním stádiu nebo je to něco jiného? Je možné to vyléčit samoléčbou - pokud ano, jak? Děkuji

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Katko, podle amatérské fotografie většinou není možné spolehlivě určit příčinu změn kůže nebo sliznice. Doporučuji Vám vyhledat stomatologickou nebo ORL ambulanci a domluvit se na vyšetřovacím postupu. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Alergie a roztoči
Články: Alergie a roztoči
V posledních letech poměrně...
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Články: Cílená léčba pomáhá zdolávat nádory plic
Rakovina plic stále zůstává...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: