Podezření na hiv

Můj dotaz se týká toho ze se mi přibližně pred měsícem vytvořil bily povlak na jazyku a v cele puse. Mam strach ze se muže jednat o nějakou infekci. Nechráněný pohlavní styk jsem měl 3x pokaždé s jinou partnerkou poprvé přibližně před půl rokem, po druhé asi před 4 měsíci a naposledy den před tím nez se mi objevil bily povlak. Byl jsem u své lékařky ta mi řekla abych kloktal čaj a to nepomohlo potom jsem šel na ORL kde mi dal ospen 1500 a povlak pořad ne zmizel. Jiný problém kromě toho ze sem měl před týdnem potíže s močením které po předepsáni framykoinu zmizely jsem za ten pul rok neměl. Jen mě trápí ten povlak. Mohli by jste mi nějak poradit? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Bílý povlak na jazyku opravdu může znamenat sníženou imunitu a to i podezření na HIV pozitivitu , pokud navíc jste měl nechráněný pohlavní styk. Proto pokud chcate vyvrátit toto podezření , nechte si vzít krav na HIV, jinak navštivte alergologa-imunologa k dalšímu vyšetření. S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: