Podezření na těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat zda mohu být těhotná. Brala jsem HA 5 let teď jí již 3 měsíce neberu, menstruace byla vždy pravidelně, ale tento měsíc jsem s přítelem měla nechráněný pohlavní styk (14 dní před menstruací). Menstruace se mi o 2 dny zpozdila a teď jí mám 3 den ale je velmi slabá. Těhotenský test jsem si nedělala. Jaká pravděpodobnost může být, že jsem těhotná? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná být můžete, může se Vám jen rovnat cyklus. určitě udělejte test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Krvácení do mozku. Jen rychlá a správná reakce zachrání život
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Články: Poznejte sami, že se s vašimi játry něco děje
Bolí vás často břicho a na...
První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Články: První známky rakoviny? Kašel, bolest i únava
Signály toho, že s tělem...
Alkohol, aldehyd… a rakovina
Články: Alkohol, aldehyd… a rakovina
Jste po několika drincích...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: