Podvrtnuté koleno

Je to asi dva týdny co jsem dostala ortesu na podvrtnute koleno s nataženým vazem no nějak se to nelepší a já bych řekla že je to ještě horší než před tím . tak bych se chtěla zeptat co mám sis tím dělat nebo na koho se obrátit .Když si tu ortesu sundám tak ta bolest jde až nad koleno je to normální a nevydržím tu ortesu nosit celý den .

Odpověď odborníka:

Na natažený vaz se má ortéza nosit aspoň 3 týdny. Dříve se dávala sádrová trubka od třísla ke kotníkům. A máte přijít k lékaři, co Vám ji dal, na kontrolu? Asi byste ho měla vyhledat a sdělit mu své potíže.

MUDr. Vladimír Němec
MUDr. Vladimír Němec

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: ASKLEPION s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: