Podvrtnutá krční páteř

Dobrý den, Před cca 10 dny mi byla diagnostikována podvrtnutá krční páteř . Dostala jsem límec léky na bolest. S tím že cca za týden kontrola . Po týdnu jsem šla na kontrolu s bolestí hlavy a stale bolestí krku poslaly mne na neurologii a tam mi bylo řečeno že bolest je od krční páteře a že jinak je vše v pořádku a že bolest poleví .Do dvou dnu mi bylo lépe a límec jsem sundala 2 dny to to bylo v pořádku s tím že mi v krku "jakoby křuplo při otočení do leva tak jsem šla na kontrolu na ortopedii tam mi řekla setra že jakto že mi nikdo neřekl že ten limec musim nosit 6 tydnu atd a že mě doktor vyšetří za těch 6 tydnu že dříve to nemá smysl. Chci se zeptat zda jsem si nějak neubližila když jsem jej ty dva dny nenosila a mohu tedy nosit dalšich 6 tydnu aby to bylo vše v pořádku a jakto že mne to v límci bolí a když jsem si ho sundala nebolelo to . děkuji Krásný den :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nejspíše bych dal na slova lékaře, než sestry. Bolest páteře je z důvodu "natažení" šlach a svalů krční páteře a jejich léčba trvá dlouho.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x