Polygynax

Dobrý den. Měla jsem svědní a pálení na genitáliích a moje gynekoložka mi předepsala mastičku a vaginální tobolky Polygynax. Mastička je dobrá, ale když si na noc zavedu ten Polygynax, tak nemohu skoro ani spát, protože mě to hrozně moc svědí. Je to normální? Mám ho dál užívat? Předem děkuji za odpověď. M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, můžete být alergická na některou složku Polygynaxu. Přestaňte ho tedy užívat, pokud vám způsobuje potíže.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: