Polygynax

Dobrý den, můj gynekolog mi předepsal POLYGYNAX, je mi jasné, že během užívání je pohlavní styk naprosto vyloučen. Zajímalo by mě ale, zda po dobrání mohu s přítelem souložit bez obav, jde totiž o antibiotikum tak jsem se chtěla zeptat, zda nesníží účinnost mé antikoncepce LOGEST. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, předpokládám, že jde o tobolky do pochvy. Ano, ve vašem zájmu bych sex po dobu léčení a s mírným přesahem několika dní po dokončení léčby raději vynechala. Toto místní antnibiotikum by nemělo ovlivnit ůčinnost antikoncepce, protože se nevstřebává do oběhu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: