Polyvys.ovaria

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat,jestli má kouření vliv na vyskyt polycys.ovarii?Myslite,kdybych přestala kouřit,že by se to nějak zlepšilo?Dekuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Milá Ivo, polycystická ovaria jsou většinou vrozeně podmíněné onemocnění, žila jste s ním už odmalička, jen jste o něm nevěděla. Rozhodně bych vám přestat kouřit doporučovala, protože tím intoxikujete (vlastně otravujete) svoje tělo a pokud byste v budoucnu chtěla třeba otěhotnět, ušetříte si velké problémy s přestáváním kvůli miminku. Doporučovala bych vám prostudovat si třeba teto článeček, je to pro vaše dobro: http://www.zenska-neplodnost.cz/novinky/co-trapi-zeny-se-syndromem-polycystickych-ovarii-115 A tady kvůli kouření: http://www.zenska-neplodnost.cz/novinky/touzite-po-diteti-prestante-kourit-117 Jinak těhotenství u této diagnosy není vyloučeno, chce to jen velkou trpělivost a dobré pracoviště gynekologie, kde se vám budou věnovat. Ale na to jste se mě dnes neptala... Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: