Porod kp

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký máte nazor z lékařského hlediska na přirozený porod koncem panevnim ? Případně jestli mi můžete popsat rizika přirozeného porodu KP a císařského řezu, která volba postupu by byla bezpečnější ? Děkuji za Vaši odpověď. Klára

Odpověď odborníka:

Nedá se jednoduše odpovědět, záleží na event. předchozích porodech , rozměrech pánevních, týdnu gravidity, velikosti plodu, typu konce pánevního ,kontrakcích,atd. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: