Porod císařským řezem

Dobrý den, je mi 23 a první porod skončil císařským řezem kvůli nepostupujícímu porodu a kvůli velikosti plodu( já 155cm a 55kg,syn po narození 54cm a 3980g).také jsem měla vyšší TK(155/100).žádné doplňky stravy jsem neužívala.je zde pravděpodobnost,že i druhý porod skončí císařským řezem ?děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nepostupoval první porod, je pravděpodobné, že se situace zopakuje a nebude postupovat ani ten druhý a tedy že budete rodit císařským řezem. Vaše malá výška je zde významným faktorem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: