Poševní kvasinková infekce

Při návštěvě gynekologie mi zjistili kvasinkovou infekci, na kterou mi naordinovali vaginální tablety Candibene 200mg. Po zavedení tablety, kterou jsem aplikovala večer, sem pociťovala uvnitř takové pálení, svědění... Ráno se už objevila v moči a na kalhotkách slabá krev. Menstruaci nemám a ani ji nemám dostat v nejbližší době, takže jsem určitě mimo cyklus. HA beru taky poctivě. Může krvácení být z toho? Nejedná se o alergickou reakci na přípravek a je to v pořádku? Mám pokračovat v léčbe těmito léky navzdory krvácení? Děkuji předem za Váš čas a odpověď. S pozdravem, Jarmila Mařáková.

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte HA o menstruační krvácení by se jednat nemělo. Zatím bych doporučila v léčbě Candibene nepokračovat a krvácení konzultovat v gynekologické ambulanci, kterou navštěvujete. Přeji hezký den.

MUDr. Zuzana Fazekašová
MUDr. Zuzana Fazekašová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Rehabilitační Klinika Malvazinky, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: