Postipani hmyzem pravdepodobne komar

Dobry den pani doktorko, prijela jsem z dovolene, kde jsem byla zrejme postipana hmyzem pravdepodobne komarem. Stalo se to ve stredu. Hodne to svedilo a sem tam jsem si to i skrabala. V patek jsem to uz mela hodne cervene, jak muzete videt na obrazku. Pouzivam fenistil gel od nedele, ale moc mi to nezabira ani na to svedeni. Prosim poradte mi, co bych na to mela pouzivat a co zasadne vubec. K doktorovi jsem jeste nesla, protoze jsem hodne zaneprazdnena, ale pokud byste usoudila, ze je to ve vaznem stavu, tak bych si ten cas musela najit. Mockrat dekuji za odpoved. Kubiczkova

Odpověď odborníka:

Fenistil nepomůže, je třeba užívat celkově antihistaminika ( malá balení jsou i volně prodejná), ev. i nějaký protizánětlivý krém. Pokud se stav bude zhoršovat, navštivte kožního lékaře.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x