Postinor2

Dobrý den, ve středu jsem měla chvilku nechráněný pohlavní styk, neuděl se do mě. Protože jsem měla strach v pátek jsme koupili s přítelem tablety postinor pro jistotu. Po druhé tabletce mi bylo divně od žaludku a bolela mě hlava. Někde jsem četla že bych teď měla dostat brzy "náhradní" menstruaci a když ji nedostanu je možnost že jsem těhotná, nebo se mi dostaví v normálné dobu, která je asi za necelé 3 týdny? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Postinor může způsobit lehkou žaludeční nevolnost, ke graviditě by dojít nemělo a může po něm i následovat nepravidelné krvácení je to poměrně silná hormonální dávka. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: