Postinor, ha a možnost těhotenství

Dobrý den, před 3 týdny jsem měla nechráněný sex se svým přítelem. Neejakuloval do mě, ale já jsem se hrozně byla, že i tak bych mohla být těhotná a tak jsem do 24 hodin použila Postinor 2. Bylo mi po něm hrozně, byla jsem unavená tak že jsem ten den prospala 5 hodin přes den. Po 12 hodinách jsem si dala další tabletu. I 3 dny později jsem šla na kontrolu na gynekologii, tam mi řekli, že je vše v pořadku Dostala jsem svojí první HA. Všechno bylo v pořádku a za 4 dny jsem dostala menstruaci, sedělo to přesně i s mojí normální, kterou jsem měla mít. Tak jsem začala brát i HA. Menstruace mi normálně skončila a já pak 2 dny na to začala špinit hnědým výtokem. Podle letáku je to v pořádku. S přítelem jsme o 2 týdny později když to na chvíli skončilo měli sex, protože antikoncepce by už měla fungovat. Jenže už je to skoro týden a já od té doby mám hnědý výtok a nemůžu se ho zbavit chvilkami je to jako bych měla menstruaci, ale jen na 1 den nebo 2 a pak ok. Nekouřím a alkohol nepiju, ale mám chudokravnost, je možné, že jsem těhotná?

Odpověď odborníka:

Gravidita není pravděpodobná můžete si pro jistotu udělat gravitest a špinění se při nasazení antikoncepce může vyskytovat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x