Posunutí menstruace

Dobrý den tenhle měsíc jsem měla začít brát poprvé antikoncepci (značky Minerva) Ale vzala jsem si ji 7.den menstruace (poslední den). Antikoncepci mám hlavně kvůli partnerovi ale i kvůli posunutí menstruace z důvodu dovolené. Bojím se že se mj menstruace neposune. Jsem z toho zoufalá. Děkuji mooc za odpověď

Odpověď odborníka:

Bude vhodné po dobu 10 dní použít ještě kondom. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: