Posunutí menstruace

Dobrý den, kvůli dovolené jsem si nechala předepsat Norethisteron na oddálení menstruace. Měla jsem to dostat až 3.9. a tabletky začít brát 30.8., ale už dnes (25.8.) jsem začala špinit - načervenalý výtok. Má ještě cenu začít lék brát? Mám začít hned? Dále jsem se chtěla zeptat, jestli lze užívat Norethisteron spolu s vaginálními tabletami Entizol? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Norethisteron s Entizolem můžete současně brát, a co se týče posunu menses jsou 2 možnosti nevím od kdy do kdy potřebujete nemenstruovat, je-li to počátek menses tedy odmenstruovat dříve nebo pokud jde jen o slabé špinění začít Nes 3x1 tabletu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: