Posunutí menstruace

Dobrý den, potřebovala bych si posunout menstruaci o 2 dny, takže jestli jsem to správně pochopila, tak budu brát 2 platíčka, pak skončim o 2 tabletky dříve, pak bude 7 denní pauza ve které se dostaví menstruace a poté začnu normálně užívat pilulky z třetího platíčka. Zajímalo by mě, jestli v tu dobu kdy bych normálně měla užít ty 2 pilulky a neužiju je jestli jsem stále chráněná nebo je účinnost antikoncepce nějak snížena. Děkuji.

Odpověď odborníka:

I v té době jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Po bypassu nemusíte abstinovat
Články: Po bypassu nemusíte abstinovat
Mnozí kuřáci se po operační...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zlepšete svůj sexuální život přírodní cestou
Články: Zlepšete svůj sexuální život přírodní cestou
Dnešní doba, kdy je úspěch...
Křečové žíly nejsou jen neestetickou záležitostí, ale hlavně zdravotním problémem
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Plicní embolie
Články: Plicní embolie
Plicní embolie je vmetení...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: