Používání antikonceve s pritelem

Dobrý den, začala jsem brát atikocepci v sobotu a v neděli na tom sem měla svuj prvni pohlavní styk.Chci se zeptat jestli muže hrozit to ,že bych mohla otěhotnět? děkuju za odpověd...ALŽA

Odpověď odborníka:

Dobrý den, HAK by měla fungovat takřka od první pilulky, přesto se doporučuje se v prvních dnech používání chránit ještě některou za barierových metod.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Rychlý průvodce rakovinou prostaty aneb Co je dobré o této nemoci vědět
Léčba akné u pacientů s atopickým ekzémem
Články: Léčba akné u pacientů s atopickým ekzémem
Akné a atopický ekzém. Dvě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Pět věcí, které byste měli vědět o zápalu plic
Články: Pět věcí, které byste měli vědět o zápalu plic
Lidem ze zemí s dostupnou a...
Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Články: Fakta a mýty o hluboké žilní trombóze
Hluboká žilní trombóza...
Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Články: Biologická léčba jako naděje pro pacienty s rakovinou ledvin?
Biologická léčba. Sousloví...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Co potřebujete vědět o nádorech ledvin III. – vedlejší účinky léčby
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: