Používání krému locoid lipocream v těhotenství

Prosím Vás mám na čele ekzém v podobě drobné vyrážky, někdy nepříjemně svědí. Moje kožní lékařka mi předepsala LOCOID lipocream 0,1%. Jsem v 10tt a mám obavy či použitím krému neublížím nebo neovlivním vývoj miminka. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nemusíte se obávat, tímto lokálním krémem nic špatného miminku nezpůsobíte. S přáním pěkného dne a klidného těhotenství, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: