Pravděpodonost těhotenství

Můj problém souvisí s tím že ze zdravotních důvodů nemohu brát antikoncepci. Přítel má vždy kondom, ale ten posledně selhal, praskl. Přítel to naštěstí zjistil dřív, než došlo k jeho vyvrcholení. Mohla bych i tak otěhotnět?

Odpověď odborníka:

Před ejakulací může docházet k uvolnění preejakulační tekutiny, což je normální jev. Tato tekutina může obsahovat živé spermie. To je jeden z důvodů, proč je třeba používat kondom po celou dobu soulože, nikoliv až před ejakulací. Těhotenství tedy nelze stoprocentně vyloučit. Doporučila bych vám si udělat těhotenský test nebo zajít k vašemu gynekologovi. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x