Pravděpodobnost těhotenství

Dobrý den pane doktore, chtěla bych vás poprosit o Váš názor. Mám zavedenou Mirenu, již 2,5 roku, bez problémů. Začala jsem mít příznaky těhotenství(podobné jako jsme mívala u předchozích dvou těhotenství), udělala jsem si test, přesně 3 týdny po možném oplodnění, a vyšel pozitivní. Hned jsem šla ke svému Dr. ,a hned druhý den mi vyšel hcg test z krve negativní. (kontrola Mireny vyšla v pořádku, ani sliznice nebyla zvětšená) Myslíte,že test z krve 3 týdny po možném oplodnění je průkazný? Mohla bych být těhotná i před Mirenu? Velmi děkuji za názor.Hezký den.

Odpověď odborníka:

Mirena je spolehlivá a pokud i gravitest je negativní o graviditu se jednat nebude. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: