Předkožka

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Při stopoření penisu mi zůstane předkožka tak v půlce žaludu a když ji pomůžu, při jakýmkoliv pohybu se opět vrátí, ale předkožka lze přetáhnout až za žalud, je to nějaký problém a důvod k obřízce?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není to důvod k obřízce

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: