Predkozka

Dobry den je mi 17 let mam jeden problem .. a to je predkozka prirostla k zaludu .. jedina otazka je to jestly kdyz si to necham oddelit jestly to bude velmi bolestive a jestly se to bude hojit rychle dekuji moc s pozdravem michal .. :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v 17 letech by to už mohlo být komplikované a nelze vyloučit, že by zákrok vyžadoval anestézii. Hojení i při malých plastických zákrocích na penisu je minimálně 3 týdny

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: