Prenos hiv

Dobry den, znepokojuje me nasledujici vec. S partnerkou na jednu noc, o ktere nemuzu vedet, zda neni HIV+ jsme se nejprve nazi mazlili. Pote co se mi dostatcne ztoporil, navlekli jsme kondom a vykonali chranenou souloz. Ale predtim, kdyz jsme se mazlili, ona byla v poloze nade mnou a dochazelo ke kontaktu vaginy a penisu. Dochazelo tedy i ke kontaktu jejiho posevniho sekretu s mym preejakulatem. V podstate nevim, jak se na to divat. Docetl jsem se, ze k pripadnemu prenosu HIV jsou treba mikrotrhlinky ve sliznici, ktere vznikaji pri soulozi a tudy se dostava HIV do tela. Takze samotny dotek posevniho sekretu s preejakulatem v ramci dotykani se pohlavnich organu by rizikovy byt nemel ne? Zadnou ranku na penisu nebo tak nemam. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Přenos HIV jak popisujete je málo pravděpodobný.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: