Prenos oralnim sexem?

Asi před 3 týdny jsem se vyspala s přítelem (pritel je jinak zdravý) sex byl chránení ale potom jsme provozovali i orální sex , a ted me boli malinko v krku a mam teplejší levou stranu krku s nicím jiným problémy nemám mam strach abych nemela syfilis (mozna mam pouze nachlazena) je to mozne i prenos oralnim sexem? dekuji za informaci

Odpověď odborníka:

Dotaz moc nechápu, když je přítel zdravý:) spíše budete nachlazená. Přenos možný je.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nové léky na cukrovku vsází na ledviny, navíc se po nich hubne!
Hysteroskopie
Články: Hysteroskopie
Hysteroskopie je...
Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Články: Sexuální výchova: Masturbace u dětí
Masturbace je normální...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: