Prestarium neo

  • Dotaz od: vsenorskakobra
  • Publikováno: 11.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, léčím se s mírně zvýšeným tlakem, můj oš.doktor mi změnil lek sectral 1/2 denně na prestarium neo, protože hraju fotbal a prestarium neo je vhodnější pro sportovce, ale už mi asi 3 známý říkali, že prestarium neo brali, a jiný oš. doktor jim ho vysadil, protože to není dobrý pro travici system atd. Můžu slyšet slovo odborníka ?? díky j.j

Odpověď odborníka:

Dobrý den Pepo! Antihypertenziva jako sectral a prestarium neo způsobují potíže se žaludkem jen velmi vzácně. Hrajete-li fotbal, zkuste k tomu ještě pár kilo shodit (máte-li nadváhu) a přidat si pár tréningů tak, abyste měl aspoň hodinu pohybu aspoň 3x týdně. Do 12 týdnů budete bez léků. Nesolte.

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x