Prevenar13

Prosila bych poradit ohledně 2lete cery,opakovaně ma zanět středního ucha,4krat ma píchli uši a začala mit problemi s levou nosní mandli.Očkovana synforixem,doporučte my jesti pomuže Prevenar13.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše než další očkování, bych doporučovala imunologické a alergologické vyšetření, aby se zjistila příčina zvýšené nemocnosti.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x