Prevence

dobri den ješte jedna otazka jak dite neni astmatika ani alergik neni nesmysl ho lečit kortikoidama jen aby se prudušky s toho kašle ktery je časty vylečily

Odpověď odborníka:

Dobrý den, astma nemusí být jen u alergiků, obecně kortikosteroidy jsou léky , kterém potlačují zánětlivou reakci. U Vašeho dítěte je zřejmě podezření, že příčina kašle, zahlenění byl mohla být právě v chronickém zánětu průdušek nejspíše alergické etiologoie, zde je potom léčba, pokud nepomáhají anithistaminika, Singulair, kortikosteridy zcela na místě.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: